• Saron Petronilia

  Leer mijn geheimen om tot volle bloei te komen

  ×

  Je ontvangt regelmatig mijn updates. Je gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

  dit veld niet invullen s.v.p.

  Tijdens de overgang groei je van de vrouw mét veel kennis in de vrouw mét veel wijsheid. ~ Saron Petronilia

  Ben je een vrouwelijke manager (40 - 60 jaar) en maak je je zorgen over je werk?

  Dan ben je heus niet de enige.

  Veel werkende vrouwen lopen hier tegenaan:

  • Ze maken zich zorgen over hun functioneren omdat ze last hebben van kwaaltjes als vergeetachtigheid, vermoeidheid en concentratieproblemen.
  • Ze hebben het gevoel dat hun zelfvertrouwen slinkt in plaats van groeit.
  • Ze vragen zich af of ze nog wel het werk willen doen dat ze doen. Of dat ze minder moeten gaan werken. Of solliciteren naar een minder verantwoordelijke en hectische baan.
  • Ze weten dat ze iets anders willen, maar niet precies wat of hoe.
  • Ze laten soms zelfs hun ambities los.

  Dit hoeft niet zo te zijn!


  Je kunt juist energiek, symptoomvrij en vol zelfvertrouwen het werk doen dat past bij wie je nu bent.

  Wat is er nodig om dit te bereiken?

  • Gedegen kennis van jouw symptomen
  • Vaardigheden om die te managen
  • Een werkend individueel stappenplan waardoor je kunt blijven groeien. (POP)

  Mijn coachingsprogramma levert jou het volgende op:


  ➢ Je gaat werken op basis van je diepste drijfveren.
  ➢ Je leert nieuwe strategieën om problemen die op je pad komen de baas te worden, aangezien de oude niet meer voldoende werken.
  ➢ Je verandert je mindset zodat je blijvend energie en zelfvertrouwen hebt.
  ➢ Je raakt bedreven in in stappen zetten die jou helpen succesvol te zijn en te blijven.
  ➢ Je scherpt je intuïtie en leert erop te vertrouwen.
  ➢ Checklists, templates, oefeningen, inspiratie en humor.

  Je coach in dit coachingsprogramma?


  Ben ik. Saron Petronilia.
  Inmiddels heb ik duizenden werkende vrouwen (40 - 60 jaar) gecoacht en getraind. Sinds 2009 help ik ze ook hun kwaaltjes (overgangssymptomen) de kop in te drukken en het werk te doen waar hun hart van open spat.

  Daarnaast schreef ik de boeken Alles wat je moet weten over de overgang en Alles over werken tijdens de overgang.

  Tarief en beschikbare data


  Ben je nieuwsgierig geworden over wat mijn coachingprogramma jou kan opleveren?
  Neem dan contact met mij op via onderstaande button: graag contact. Ik reageer altijd binnen 24 uur. (tijdens de werkweek)

  Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je situatie. Daardoor kan ik samen met jou een goede inschatting maken of mijn coachingsprogramma jou gaat helpen. En jij kan voelen of je een klik met mij hebt. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. En je gaat altijd sowieso met een paar gouden tips de deur uit.

  Waarom mij geloven? Dit zeggen anderen:

  “Ik schrijf deze tekst met uitzicht op een blauwe Griekse zee vanaf mijn bureau – dit is nu regelmatig een onderdeel van mijn werkomgeving. Dat ik iets wilde veranderen stond vast, toen ik naar Saron ging. Maar hoe, wat – was nog niet duidelijk."

  "Gedurende de dag met verschillende oefeningen, rake vragen – en ook ontspanning met lunch en wandeling werd overduidelijk dat ik mijn plannen om een deel van het jaar in Griekenland te wonen zeker moest gaan uitvoeren."

  "Het was heel fijn om een hele dag gericht bezig te zijn met wat je ten diepste wilt. Saron vraagt door totdat je bij de kern bent, en dit helpt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Ik geniet nu van de resultaten, en heb een fijne balans hervonden tussen werk enerzijds en een enorme krachtbron anderzijds." Gerdien M.

  “Saron heeft me geholpen een knoop door te hakken, het lukte me tot dan niet om dit zelf te doen. Dit deed ze door gebruik te maken van verschillende werkvormen en technieken die mij de inzichten opleverden die ik nodig had om het besluit te nemen. Saron is open en eerlijk (ook in haar feedback naar jou), heeft humor en kan oprecht geraakt zijn door jouw emoties. Dit alles bij elkaar maakt haar een erg prettige coach”. A.E.

  In mijn proces van oriëntatie op mijn loopbaan kon zij de vinger leggen en waarde toevoegen op een specifiek hiaat in mijn persoonlijke ontwikkeling en kon ik mede door haar aanpak snel flinke slagen maken. Dat bracht versnelling in mijn proces.
  Saron gaat heel praktisch te werk, ze is heel confronterend en direct, warm, krachtig en eerlijk, pakt door. Voor mij was het van belang dat ze mijn vraag serieus nam, mij als volwaardig mens zag en dat ons contact gelijkwaardig was. ~ Marion Kramer, Coördinator Bedrijfsvoering.

  Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven? Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde. ~ Tanja Westrik, teamleider IC centrum UMC Utrecht

  In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn 'eigen wijsheid, mijn intuïtie'. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust. ~ Nelly de Jong, eigenaar Confront Coaching & Training.

  Met enige regelmaat heb ik conflicten op mijn werk. Ik vind dat vervelend. Ik herken het niet van mezelf. Ik vind mijn huidige stemming ongemakkelijk. Ik wil verbetering van de huidige situatie. Samen met Saron ga ik een half jaar aan het werk. Wij zien elkaar vijf maal. Het zijn intensieve bijeenkomsten. Ik krijg scherpe gedachten en praktische instrumenten aangedragen van Saron. Ik bestudeer deze, worstel, voer uit en trek lering.
  Waar sta ik na 8 maanden?
  Ik ben meer in balans. Ik heb een nieuwe baan met een cultuur die beter bij mij past. Eén scherpe gedachte van Saron koester ik in het bijzonder: 'tijd is kostbaar'. Werkzaamheden en contacten die niets toevoegen zet ik aan de kant. Het ruimt op. Ik krijg overzicht, rust maar vooral hernieuwde energie.
  Tot ziens Saron, het was een bijzonder half jaar. Ik pluk op dit moment de vruchten. ~ Mieke Potters

  Het belangrijkste is dat ze me heeft geholpen te ontwarren welke dromen, verwachtingen, normen en waarden nu echt van mezelf zijn, en welke een erfenis van anderen. En dat ik mag kiezen welke ik wil houden en welke niet. ~ Caroline van der Laan, Office Manager Vereniging van Milieuprofessionals.

  Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Ik kwam totaal niet meer vooruit. Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel. ~ Emma.

  Saron Petronilia: “Ik ben gespecialiseerd in Overgang en Werk. Dankzij het toepassen van mijn eigen leefregels kom ik ‘s morgens met een grote sprong mijn bed uit om werkende vrouwen (40 - 60 jaar) te leren hoe ze net als ik vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen.”

  “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is.”